Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contacts

Handige Links

Speciaal voor jou!

Hier vind jij een overzicht van alle handige apps en platforms die onmisbaar zijn voor elke investeerder in de cryptocurrency markt. Bij enkele links ontvang je een leuke extra zodra je gebruikt maakt van de onderstaande links!

Nr.1 Crypto Exchange ter wereld

Binance is een van de meest populaire crypto exchanges van het moment. Dankzij de vele gebruikers en het grote aantal beschikbare crypto coins is het voor vele de #1 keuze. Dit platform staat bekend om zijn veiligheid en gebruikersvriendelijkheid.

Klik op de onderstaande link en ontvang 10% korting op de commissie per transactie!

Nederlandse Crypto Exchange

Maak kennis met het grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland! Verhandel meer dan 50+ cryptocurrencies tegen lage transactie kosten. Bitvavo stelt het gebruikersgemak voorop dus dit is ideaal voor de mensen die net beginnen met leren handelen.

Gebruik de onderstaande link en verhandel de eerste €1000,- zonder transactiekosten!

Nr.1 Crypto Broker Ter wereld

Coinbase ondersteunt meer dan 100 landen met meer dan 30 miljoen gebruikers over de hele wereld. Zij zijn een van de oudste cryptocurrency broker die op de dag van vandaag extra diensten blijft toevoegen. Met het gebruikersvriendelijke platform en de mogelijk om iDeal te gebruiken maakt dit voor beginnende Nederlandse gebruikers de juiste uitkomst.

Gebruik de onderstaande link en ontvang €10 aan gratis Bitcoin bij een storing van €100!

Affiliate of partner worden?

Beschik jij over kennis of ervaring die passen binnen het team van Crypto Kennis?
Wij staan altijd open voor een samenwerking! Klik op de knop hiernaast en vul het contact formulier in!

Nr. 1 Analyse platform ter wereld

TradingView is een online tooling die uitermate geschikt is voor het uitvoeren van technische analyses. Ook vind je hier verschillende trade/investering ideeën van miljoenen gebruikers over de hele wereld.

Probeer deze tool gratis voor 30 dagen via de onderstaande knop!

Nr.1 Nederlandse Crypto Broker / Exchange

Bitcoins, ethereum & litecoins kopen, doe je het eenvoudigst bij Bitmymoney. Je koopt bitcoins met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoinrekening die je automatisch krijgt van Bitmymoney.

Ontvang je eerste €5 gratis bitcoin je via de onderstaande knop!