Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contacts

Over ons

Dit zijn wij

Crypto Kennis is opgericht in 2017 door Vincent Abader. Zijn missie was het neerzetten van een educatief platform waarop iedereen uit de Benelux zijn eigen weg in kan vinden.

Ik haal mijn voldoening uit het zien van de resultaten die mijn cursisten geboekt hebben. Met meerdere jaren ervaring uit verschillende financiële markten waarbij ik meer dan 200+ studenten heb begeleid, gemotiveerd en heb zien ontwikkelen op verschillende aspecten.

testimonial-image
Vincent AbaderCEO & Founder
Wat maakt ons Uniek?

Crypto Kennis staat voor transparantie, vertrouwen en resultaten.

Uitgebreid

Alle aspecten uit de cryptocurrency markt komen naar voren, zoals: technische en, fundamentele elementen, psychologische aspecten en meer.

Professioneel

Het team van Crypto Kennis bestaat uit professionele analisten die hun kennis en enthousiasme graag met jou willen delen.

Interactief

Tijdens het leerproces zijn onze mentoren beschikbaar om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt. Dit kan fysiek op kantoor of online.

Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij persoonlijk contact met elke lid.

Winstgevend

De cryptocurrency markt draait om het maken van winsten. Bij Crypto Kennis leer jij hoe je dit kunt doen.

Praktisch

Iedereen kan op zijn eigen tempo gebruik maken van de cursus bij Crypto Kennis. Dit maakt de cursus toegankelijk en interessant voor iedereen.

0 +
JAAR AAN ERVARING
0 +
LES ONDERWERPEN
0 +
STUDENTEN GEHOLPEN
Strijkijzer-Den-Haag-Kantoor-Crypto-Kennis
De Prachtige Locatie

Hartje Den Haag, pal naast station Holland Spoor staat dit prachtige gebouw. Deze locatie is de thuisbasis van Crypto Kennis en hier verwelkomen wij onze nieuwe- en bestaande leden met veel plezier.

De Haagse Toren (ook bekend als het Strijkijzer) is een wolkenkrabber aan het Rijswijkseplein. Doordat het over een ruime parkeergarage beschikt en aan het station ligt, is het makkelijk toegankelijk voor iedereen. Wij organiseren verschillende evenementen op deze locatie, die exclusief toegankelijk zijn voor onze leden. Voorbeelden van deze evenementen zijn mindset trainingen, live-trade groep sessies, feedback inloopuren en andere educatieve lessen.

Mocht je niet in staat zijn om een van deze waardevollen evenementen bij te wonen, dan kan je gebruik maken van de online Crypto Kennis Meetings. Dit is een online meeting waar verschillende onderwerpen live besproken worden.

Met zich de mogelijkheid om direct vragen te stellen houdt de Crypto Kennis Community zich altijd met elkaar verbonden.

Meet the team

Teamwork makes the dream work.

Vincent Abader
CEO & Founder
Ik ben de oprichter en eigenaar van Crypto Kennis. Op dit moment help ik tientallen studenten met het creëren van financiële vrijheid.
Ruud Karsten
IT & Security
Ik ben verantwoordelijk voor alle technische aspecten binnen Crypto Kennis, zoals; de website, veiligheid en gebruikersgemak.
Julie Vanmol
Design
Ik creëer en design alle content binnen Crypto Kennis. Alles moet een unieke, krachtige en transparante uitstraling hebben.
Christian Lopez
Marketing
Ik ben verantwoordelijk voor alle social media kanalen en hou Crypto Kennis altijd betrokken met zijn publiek en community.
Rehan Filli
Intern
Ik studeer Marketing & Communicatie en ben een all-round stagiair waarbij ik verschillende werkzaamheden uitvoer binnen Crypto Kennis.
Onze Trotse Partners

Wij zijn dankbaar dat wij mogen samenwerken met deze bedrijven.